testosteron

testosteron

Masteron is een matige steroïde die bekend staat om gebruik in snijcycli. Masteron is enorm populair geworden als een compound die wordt gebruikt in pre-contest cycli naast andere snijcompounds. De startprijzen voor Trenbolone Acetate in het netwerk beginnen vanaf $ 20,00 USD per fles met een concentratie van 100 mg / ml. Op de binnenlandse markt zijn er containers van 10 ml, de standaard voor injecties. Sommige winkels bieden aan om het medicijn te kopen voor $ 30,00 – $ 35,00 USD.

  • Iedereen heeft verschillende reacties op verschillende hormonen, medicijnen en zelfs voedingsmiddelen.
  • Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.
  • De spierdichtheid neemt ook toe door het injecteren van deze steroïde.
  • De reactie-effecten omvatten angst, slapeloosheid, nachtelijk zweten en een snelle hartslag.

Is je eerste cyclus met trenbolone acetate goed bevallen, dan kun je langzaam overstappen naar de langwerkende varianten zoals trenbolone enanthate of parabolan (middel lange werking). Als je Masteron alleen neemt, zal de behaalde winst erg langzaam en stabiel zijn, maar zal het niet indrukwekkend zijn. Een andere chemische bewerking om het natuurlijke testosteron een langere werking mee te geven is het zogeheten veresteren. Deze esters vertonen een zeer grote gelijkenis met het natuurlijke testosteron en vinden in het bodybuildingcircuit gretig aftrek. Met uitzondering van het undecanoaat dat we zojuist bespraken, worden alle esters geïnjecteerd waardoor de lever in grote mate ontlast wordt. Dit onderscheidt de lang werkende enanthaat, cypionaat en heptylaat van het korter werkende propionaat.

Hilma Biocare Testosterone Cypionate

Verder moet je al een goed idee hebben van de effecten die kunnen worden genoten. We willen echter de effecten van Trenbolone Enanthate op een meer realistische manier bekijken. De substantie verscheen voor het eerst in 2004 onder het Britse Dragon-label Trenabol. Dit maakt Trenbolone Enanthate de jongste van de drie gemeenschappelijke Tren-formulieren en de enige die nooit is gebruikt in wat we als legitieme medicijnen zouden beschouwen. Trenbolone-acetaat werd eigenlijk bestudeerd in een therapeutisch vermogen van de mens, maar rustte grotendeels op de achtergrond van de dierenarts. Dan hebben we Parabolan, het enige hormoon voor trenbolon dat ooit in de menselijke klasse of farmacie is gemaakt en het heeft enorm veel succes gehad tot het werd stopgezet in 1997.

DAT WAS DE SAMENVATTING. Wil jij alles over Trenbolon te weten te komen? START READING!

Masteron Enanthate is een lang gewaardeerde, langwerkende) variant van Masteron en wordt het best gebruikt in langere cycluslengtes (meer dan weken of langer). Sommigen zullen hun cycli korter uitvoeren (bijvoorbeeld 6-12 weken), maar dit zal van persoon tot persoon verschillen en hangt sterk af van zijn / haar doel aan het einde van de cyclus. Een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het plannen van een Masteron Enanthate-cyclus, is welke andere steroïden in de cyclus worden gestapeld. Het is gebruikelijk dat bodybuilders Masteron alleen gebruiken binnen de laatste 2-4 weken van een cyclus voorafgaand aan hun wedstrijd of zelfs fotoshoot. Sommige gebruikers kiezen ervoor om deze steroïde gedurende langere tijd te gebruiken, zelfs tot 20 weken.

Zo kun je direct stoppen met de cyclus als je last krijgt van bijwerkingen. De dosering van trenbolone acetate in cutkuren is 75 milligram per dag.Doe altijd een nakuur met novaldex of clomid. Een https://www.twindustrial.nl/sustanon-steroden-een-krachtige-boost-voor-spierontwikkeling/ nakuur is belangrijk omdat trenbolone de natuurlijke productie van hormonen onderdrukt. Trenbolon Enanthate is een zeer effectieve anabole steroïde die in wezen uitwisselbaar is met Parabolan.

Entradas Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.